2023-05-16
餐廳面積不大,只有十多個座位,牆上同吧枱面放左店主嘅figure,好warm嘅感覺🦐招牌蝦麵 $98可以揀辣同唔辣。估唔到係分開有一碟燒物,有蝦,大峴同魔鬼魚,海鮮磯燒味好香。魔鬼魚肉質好滑嫩,入面有d軟骨可以食埋。作為招牌菜式,湯底蝦味真係好濃郁,🍡斑斕伴雞肉卷串串飯 $78斑斕雞肉卷做型好特別,雞肉粒外層微脆,雞肉食起黎有陣陣斑斕葉香味,有點似拆開左嘅斑斕葉炸雞。🍳太陽蛋鋪係飯面,伴有峇拉辣醬同煙肉紅蘿蔔絲,辣醬好香帶馬拉盞香味。仲可以揀乾伴麵,食落會有飯咁乾身。🥪斑蘭麥脆咖央多士 $48一直都好鍾意食咖央多 目標係搵晒香泡好女食嘅咖央多!呢個絕對可以歸類好食!用麥包嘅多士賣相更吸引,多士烘得香脆,咖央椰香味滿滿,帶淡淡斑蘭香味。牛油同咖央比例平均🧋斑蘭奶茶 $32呢到有唔少特色自家製樽仔飲品。斑蘭奶茶口味比較甜,似泰式奶茶🍿爆谷樽仔咖啡 $32爆谷嘅焦香味好濃,咖啡味同焦香味平衡
🦐招牌蝦麵 $98
魔鬼魚肉質好滑嫩,入面有d軟骨可以食埋。
作為招牌菜式,湯底蝦味真係好濃郁,
🍡斑斕伴雞肉卷串串飯 $78
🥪斑蘭麥脆咖央多士 $48
🧋斑蘭奶茶 $32
🍿爆谷樽仔咖啡 $32
爆谷嘅焦香味好濃,咖啡味同焦香味平衡