2013-06-24 789 views
       今次已經係頭二次食八沢, 上次只係食烏冬, 覺得都好食, 所以翻食. 食次係好多人食, 所以食左好多唔同款.首先要讚的係LEE 間小店的服務一流,親切慇親,係其他連鎖店不能媲美的。今次我地叫左以下的食物﹕烏冬拉麵類﹕廣島蠔肉碎烏冬 (烏冬好味彈牙, 同平時食的唔同口感)豬骨湯叉燒拉麵 (好味, 特別在佢有加黑芝麻蓉係湯底, 所以少有地我會飲D湯)芝麻醬冷麵 (我最鍾意食這個, 特別適合夏天, 好開胃)串燒類﹕梅子雞肉 (梅子酸味適中, 好好味)燒鮮冬菇 (好咸…..)燒茄子(超咸…..)蕃茄煙肉卷 (好好味, 煙肉的香味, 配以車厘茄的清新味道一絕)人氣串燒拼盤 (燒羊架、厚燒白鱔、豬頸肉、雞軟骨、蕃茄煙肉卷) (抵食)飲品﹕白桃特飲 (好飲, 抵飲, 仲有細細粒白桃)燒物﹕鹽燒秋刀魚 (鮮味, 大條, 我話送飯送粥ARM 曬)小食類﹕蕃茄沙律 (清新, 唔係用芝麻醬, 而係用醬汁)炸物﹕炸墨魚餅 (OK! 好得三小粒)牛乳忌廉餅 (OK!)其他﹕三文魚帶子炒飯 (正常)
廣島蠔肉碎烏冬、芝麻醬冷麵、梅子雞肉、蕃茄沙律 白桃特飲

炸墨魚餅、牛乳忌廉餅、三文魚帶子炒飯

蕃茄煙肉卷、梅子雞肉

鹽燒秋刀魚

豬骨湯叉燒拉麵

燒鮮冬菇、燒茄子
烏冬拉麵類﹕
廣島蠔肉碎烏冬 (烏冬好味彈牙, 同平時食的唔同口感)
芝麻醬冷麵 (我最鍾意食這個, 特別適合夏天, 好開胃)
串燒類﹕
梅子雞肉 (梅子酸味適中, 好好味)
燒鮮冬菇 (好咸…..)
燒茄子(超咸…..)
飲品﹕白桃特飲 (好飲, 抵飲, 仲有細細粒白桃)
燒物﹕
鹽燒秋刀魚 (鮮味, 大條, 我話送飯送粥ARM 曬)
小食類﹕
蕃茄沙律 (清新, 唔係用芝麻醬, 而係用醬汁)
炸物﹕
炸墨魚餅 (OK! 好得三小粒)
牛乳忌廉餅 (OK!)
其他﹕
三文魚帶子炒飯 (正常)
2013-06-23
$100 (Dinner)
廣島蠔肉碎烏冬、芝麻醬冷麵、梅子雞肉、蕃茄沙律 白桃特飲
蕃茄煙肉卷、梅子雞肉