2017-05-18 1363 views
今日去左久違既放題其實依家無乜慶祝活動 都唔會無啦啦去食放題不過呢個星期係MOTHER DAY 緊係要同媽咪食餐好的所以為左迎合每個人既口味 放題是最佳選擇呢個放題係位置好方便 一出地鐵站唔洗行已經到了加上滿屋一系列既放題我都幾有信心保證地方大、食物質素高、黎得快 係我自己對滿屋最滿意既地方呢間御滿屋原來出左呢排好興既「磯燒放題」不過今次就無緣啦 想加錢要埋磯燒既時候已經無晒LU!所以如果大家真係想食磯燒記得BOOK位個D要講定啦先來既緊係刺身啦一打開個ORDER 竟然連「中拖羅」都有!仲有我最愛既「北海道帶子」 中拖羅半肥瘦 雖然未去到大拖羅個種 入口即化既感覺但係中拖羅反而可以食多幾舊 因為無咁油膩 味道以然其次就係 - 壽司最正係「黑松露牡丹蝦」壽司 同埋「黑松露油甘魚」壽司兩個既味道都好出色 黑松露濃郁而且好MATCH呢兩款刺身火炙螫司每樣都有樣入口即溶既感覺 也不錯啊和風牛肉一定要叫! 但係我就覺得有一個 魚肝牛肉 就比較重口味同膩卷物不少得當然係花之戀細個食一舊都要$40蚊 依家放題係緊係唔可以汁書仲有個香芒龍蝦沙律卷都唔錯 芒果味最突出甜品方面 竟然有Hagen diz
今日去左久違既放題
其實依家無乜慶祝活動 都唔會無啦啦去食放題
不過呢個星期係MOTHER DAY 緊係要同媽咪食餐好的
所以為左迎合每個人既口味 放題是最佳選擇

呢個放題係位置好方便 一出地鐵站唔洗行已經到了
加上滿屋一系列既放題我都幾有信心保證
地方大、食物質素高、黎得快 係我自己對滿屋最滿意既地方

呢間御滿屋原來出左呢排好興既「磯燒放題
不過今次就無緣啦 想加錢要埋磯燒既時候已經無晒LU!
所以如果大家真係想食磯燒記得BOOK位個D要講定啦

先來既緊係刺身
一打開個ORDER 竟然連「中拖羅」都有!
仲有我最愛既「北海道帶子」
中拖羅半肥瘦 雖然未去到大拖羅個種 入口即化既感覺

火炙螫司每樣都有樣入口即溶既感覺 也不錯啊

卷物不少得當然係花之戀
細個食一舊都要$40蚊 依家放題係緊係唔可以汁書
仲有個香芒龍蝦沙律卷都唔錯 芒果味最突出

甜品方面 竟然有Hagen diz 既雪糕同 movenpick 最新出既接骨木花黑加倫子味 真係一個完美既句號