2019-11-08 168 views
梨滿園係ig見到好多廣告話梨滿園好多人排炸雞放題,就去左試下。90分鐘任食炸雞,牛肉壽司同埋芝士蛋捲。有分午餐時段$118 同晚餐時段$138 加一。客人多但明顯地職員少,客人未講完就即刻serve下位,讓人感覺不太尊重。上菜速度慢,食完一set再重新order,都等左15-20分鐘。食物味道方面,最好食係壽司,入邊有紅蘿蔔、青瓜絲、、牛肉、雞蛋同埋醃黃瓜,都幾多材料。口感一般,唔會太乾,又唔會太鞋。雞蛋捲有包多層紫菜在雞蛋,比人有種驚喜,但不太熟、汁液太多,味道全是調味料番茄醬同黃芥末味。仲有4款口味既芝士雞肉,但完全可以感覺到芝士係微波爐叮,同肉質急凍雞肉,鞋颯颯,四款口味只是加上唔同的醬汁沒有太大分別。最後,價錢一般可食到3款食物但味道不太討好,同人手不足,令招待客人的態度都有所參差。
梨滿園
係ig見到好多廣告話梨滿園好多人排炸雞放題,就去左試下。