2020-07-31 535 views
疫情再爆發,其實而家已經好少出去食嘢。小編返工除左帶飯之外仲會同同事一齊買外賣返office食。今日同大家推薦一間高質外賣🤩除左好味、抵食之外,明明係$60蚊外賣都仲砌到靚一靚✨咁比你,我覺佢係痴左線🤪🍚自選四餸丼飯($59)(包湯)用$60蚊響油尖旺食到咁豐富既海鮮丼已經不可思議😨仲要配埋碗湯比你⁉️碗湯中規中矩,都係粉沖果隻味,但海帶豆腐都比足👍一d都唔馬虎😌四餸我叫左:🐟三文魚籽➕蟹肉🦀➕蒜味螺肉🐚➕火灸三文魚🔥三文魚籽係·勁·多😳將壽司飯連埋三文魚籽一齊送入口然後一野咬落去,D三文魚籽粒粒咁響口入面爆開💥💥💥💥係奢侈嘅味道🤤真係要親身試過先知道箇中感受係點🥰另外蟹肉鮮甜;火灸三文魚三經火灼帶出一點魚油香🐟實屬誠意之作👏🏻
午市自選四餸飯丼

🍚自選四餸丼飯($59)(包湯)

四餸我叫左:🐟三文魚籽➕蟹肉🦀➕蒜味螺肉🐚➕火灸三文魚🔥

三文魚籽
2020-07-29
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)