之前已來過一次食鹽焗烏頭, 覺得好正 所以今次再黎. 今次有少少失望啦, 鹽焗烏頭都無上次咁好食, 乾左D, 上次果條好好油水~ 其他野, 蠔仔粥, 炸蟹丸, 鵝片, 都好正好好味! 整體上都係好滿意的. 但好想鬧一鬧果個 "冰鎮菠蘿' ! 上次都已經想叫, 但佢話賣晒, 所以我地全部人都以為會係好正, 所以咁快賣晒. 今次叫左, $48, 真係"冰 + 菠蘿" Only, D 菠蘿只係就咁切開, 連中間條硬既心都無去, d 皮就更加無去, 咁我明白保留 d 皮可能係風味, 特色~ 但保留中間個硬心係咪都係風味呢? Well......我地全部人要咬走晒 D 硬心, lur 返出黎, 先再繼續食D 菠蘿肉, 個菠蘿上面甜, 下面唔甜 (我唔知邊面上邊面下, 總之得一邊甜) , 結論係我地覺得呢個菠蘿完全唔值 $48. 下次會試下其他甜品~
之前已來過一次食鹽焗烏頭, 覺得好正
所以今次再黎.

下次會試下其他甜品~
2010-09-12
Type of Meal