2024-11-11 0 views
收工同朋友去食飯,行過旺角見到呢間餐廳氣氛唔錯,好岩我,入去探下店先。首先來一杯#榛子牛奶朱古力搭配清新的#蘋果汁,完美的開胃飲品,讓人瞬間提振精神!聞到好香咖啡味,可惜今晚唔想飲怕瞓唔到,睇來下一次要來試下咖啡先得。🌟主菜:#香煎三文魚配檸檬芝士忌廉意大利飯鮮嫩的三文魚,煎得兩面金黃,內嫩滑口,搭配濃郁的芝士,香濃口感煙韌的意大利,十分好食。🌟#泰式香辣椰子烤雞意粉微辣,但泰式風味好惹味!濃郁的椰汁和香料交織,好正,烤雞都唔少,誠意有加。🌟#檸檬忌廉吉士日式梳乎里班戟好大好吸引,重點係好抵食!輕盈的口感,搭配酸甜的檸檬及蛋香,風味唔輸日本過江龍,大滿足。整體來說,環境舒適,服務周到,絕對是聚會或約會的好選擇!

🌟主菜:#香煎三文魚配檸檬芝士忌廉意大利飯

🌟#泰式香辣椰子烤雞意粉

🌟#檸檬忌廉吉士日式梳乎里班戟

整體來說,環境舒適,服務周到,絕對是聚會或約會的好選擇!
  • 煙三文魚野菌意大利飯
  • 泰式香辣椰子烤雞意粉