荃灣美食林立,各式各樣嘅美食應有盡有。呢間Cafe門口設計引人注目,簡約木系風格,帶俾人清新、放鬆嘅感覺。靠近櫥窗位置,更能清晰見到街外的風景,飲返杯咖啡,都幾chill呀💕樓上更設有榻榻米座位,適合朋友聚會傾偈。日本櫻花蝦海鮮飲管粉🍝加入大量櫻花蝦,更添幾分香氣,魷魚爽口彈牙,醬汁拌勻飲管粉後,十分creamy 。香草🌿番茄🍅醬燴西班牙黑毛豬肉丸黑毛豬肉搓成肉丸後,用香草蕃茄醬煮腍,肉丸下面舖上粗薯條🍟,蘸醬再食,味道非常好味。焦糖海鹽髒髒提拉米蘇邪惡之選😍店內的招牌甜品,滿滿的焦糖海鹽,提拉米蘇帶點苦澀味,中和返焦糖嘅甜味。朋友聚會必點👍🏻君度橙酒鮮奶咖啡☕️鍾意飲酒嘅朋友一定要試吓,酒味濃郁,咖啡入邊加咗酒、橙乾,味道層次分明。丸久小山園抹茶鮮奶🍵丸久小山園抹茶🍵非常出名,加入鮮奶後,抹茶獨特的香味,飲完香滑而不甜膩。

日本櫻花蝦海鮮飲管粉🍝

香草🌿番茄🍅醬燴西班牙黑毛豬肉丸