2024-11-30
黃埔愈來愈多麵包店,其中要向大家推介一間嚟自新加坡嘅店,叫Baker Talent~ 麵包店除咗賣一般麵包,亦專賣富有新加坡特色口味嘅麵包~ 例如D24榴槤菠蘿包、咖椰菠蘿包、斑斕瑞士卷等,唔係隨便一間麵包舖可以買到~我咁愛榴槤,咁梗係食D24榴槤菠蘿包啦~ 早餐加多支麵包店自家製港式牛奶咖啡,簡直係Perfect~ 順手買埋黑糖麻糬波波嚟做下午茶❣️D24榴槤菠蘿包撕開麵包,就見到裏面充滿新鮮嘅D24榴槤蓉,而榴槤嘅香味亦即刻湧出嚟,香到不得了~ 絕對係榴槤控嘅早餐不二之選! 自家製港式牛奶咖啡 食一啖麵包,飲一啖咖啡,係早餐嘅完美配搭~ 咖啡冰凍香滑,奶味濃郁😋黑糖麻糬波波未等到下午茶,都先食一個麻糬波波,煙煙韌韌,中間係黑糖整成嘅麻糬,有麻糬嘅軟糯而充滿黑糖嘅香甜,幾時食都係一個美味嘅甜品~
D24榴槤菠蘿包
自家製港式牛奶咖啡