2021-09-17 250 views
睇食評好似睇落都好似唔差, 係有幾個唔LIKE佢服務, 去到門口又見入面有幾多人便入去試試好老實食物水平一般唔係好, 又唔係差,  本來都無物所謂, 不過埋單時真係食出個奇蹟, 係今時今日仲有呢招, 難得難得, 為左要留差評,   只好盡量加油加油服務果D 我唔講前人都有講, 都好忠肯,  今次想講既係最過引今時今日人價格同餐牌玩古惑, 我估我出左POST都可能益左佢去糾正返. 咁大個人食野明明睇住MENU 以為明碼實價, 點知都會食前睇一個價, 去到埋單有唔同演繹見好評既, 都係食SET LUNCH, 我都以為無死, 我都係食SET既, 點知咁都會有出入, SET價笨唔係成SET(主菜+配菜飲料)既價, 係你叫埋玩菜, 呢個先會有SET呢個價, 即係配菜再加單價(佢會叫做係SET價)LOL埋單多幾十, 無問題, 今時今日呢D唔知係唔係服務問題既一種, 總之就感覺唔係咁好, 你話佢錯,佢又可以用自己演繹, 又有得比佢講得好似通, 我免同人生氣爭執同朋友一齊, 算!  自己只會無下次, 不過都想比多個參考各位, 有機會會中招 或者佢都歡迎勇士去迎戰佢地而唔改返個餐牌既我真係希望老麥KFC
難得難得, 為左要留差評,   只好盡量加油加油

我估我出左POST都可能益左佢去糾正返.
你話佢錯,佢又可以用自己演繹, 又有得比佢講得好似通,

或者佢都歡迎勇士去迎戰佢地而唔改返個餐牌既

我真係希望老麥KFC 學下佢,  真係收多唔少銀
2021-09-15