2024-03-18 29 views
夠鐘食茶點喇!🥳返工返學真係特別容易餓,食返個Tea,個人都精神D!今次7仔有成8款新品,用黎做茶點就啱晒😋即刻買咗4款新品返屋企品嚐 😋🍞三重芝士雲朵吐司芝士控必試!拎上手已經感覺到吐司十分柔軟,切開後每一片都充滿芝士粒🧀口感軟綿綿同好香芝士味😋🍞忌廉芝士法式車輪酥呢款係牛角包嘅變奏,食落酥脆可口,裏面仲係爆漿🤩口感好豐富,用黎做下午茶勁滿足☺️🧀雜莓芝士忌廉蛋糕獨立包裝,一個人食啱啱好🤭口感好鬆軟、每一啖都食到香濃芝士味,同淡淡既士多啤梨香氣🍓甜品之選!🧀芒果夾心芝士慕絲蛋糕打卡必食📸!見到已經心心眼😍芝士造型勁Cute!! 食落原來檸檬味🍋慕絲好細滑,甜度啱啱好💯
夠鐘食茶點喇!🥳

🍞三重芝士雲朵吐司