2023-07-03 284 views
今日約咗朋友去銅鑼灣行街食飯睇戲,經過京都商業中心,見到原來Mamaday 開咗一間響呢度!之前已經食過尖沙咀嗰間,食物真係好味又性格比高👍🏻,一於今晩同朋友去食😋😆有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵真係超多蟹膏、蟹肉、蟹鉗,蟹柳、蟹子😍每一啖都食到好多!而且好creamy ,加埋蟹子同洋蔥,爽脆嘅口感,真係好滿足😋好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥個餅底香脆,上面鋪滿沙律菜、牛油果、蟹鉗、芝士,食落充有咸蛋黃香😋拎起嘅時候仲有拉絲添呀😍美利堅合眾國草飼牛扒我哋叫咗7成熟但係d牛肉都好粉嫩、好淋、好香牛味😍😋 配搭沙律菜,入面仲有藍莓、紅桑子😋仲有2大塊蝦片呀蒲燒三文魚腩日式沙律三文魚腩好肥美!好大件又好厚👍🏻成個口腔充滿魚嘅油脂嘅香😍沙律菜種類多又新鮮👍🏻配搭埋三文魚腩一齊食冇咁膩😋三文魚牛油果沙沙用醬汁、洋蔥同三文魚剌身粒粒撈好之後鋪滿響creamy嘅牛油果上面,之後放響薄脆上面一齊食,超好味😋而且份量好多!!自家製山楂果肉玫瑰花茶飲落口酸酸甜甜,帶有一陣玫瑰花香味😋好解膩😋豆腐豆腐豆腐咖啡咖啡好香,咖啡上面放咗一個白色球,我初時以為係豆腐味雪糕,但係原來係豆腐!豆腐好creamy

自家製山楂果肉玫瑰花茶
飲落口酸酸甜甜,帶有一陣玫瑰花香味😋好解膩😋

豆腐豆腐豆腐咖啡
咖啡好香,咖啡上面放咗一個白色球,我初時以為係豆腐味雪糕,但係原來係豆腐!豆腐好creamy ,一d都冇渣!😋估唔到原來咖啡同豆腐好match,好好飲😋👍🏻