2024-12-03
經過廣華街見到新開一間韓國餐廳,推門入去見到裝修勁有feel , 好似韓國街頭大排檔的感覺,店員都係韓國人,夠正宗地道。餐廳menu有齊韓式地道食物,炸雞,湯飯,鐵板餐,小食都有齊,價錢都合理親民。🍲辣海鮮豆腐湯見menu 寫住best2, 果然係好味道。熱辣辣石鍋上枱,湯頭微辣幾鮮味。入面配料幾豐富,有鮮蜆,嫩豆腐,魷魚,青口,蝦,翠肉瓜,香葱,豬肉片, 大滿足👍🏻🐮韓式燉牛肋骨牛肋肉好腍好入味,份量都多,仲有白蘿蔔,紅蘿蔔,冬菇,全部都炆到超腍,甜甜地,送飯一流😋食完成個人暖晒。🥬蔬菜拚盤超健身之選,有青瓜,幾蘿蔔,生菜,新鮮爽脆,配上韓式辣醬,輕盈之選。🍹柚子茶🍹蜜桃茶已經調教好的蜜桃茶,清清甜甜淡淡的蜜桃味。🌟坐得舒服又地道的韓國餐廳,幾岩同朋友聚舊傾計👍🏻
🍲辣海鮮豆腐湯
🐮韓式燉牛肋骨
🥬蔬菜拚盤
🍹柚子茶
🍹蜜桃茶
已經調教好的蜜桃茶,清清甜甜淡淡的蜜桃味。
🌟坐得舒服又地道的韓國餐廳,幾岩同朋友聚舊傾計👍🏻