2019-09-24
又唔想食酒樓小菜實在太普通所以嘗試特別的一餐-迴轉壽司.首先見到唔洗排隊👍🏼入到去比到一種日本店的感覺 有禮貌的店員會用親切的笑容打招呼環境不會太光,整齊舒適加上有少少流行音樂環境似足日本有誠意的小店餐具非常十分之乾淨不錯的👍🏼開始叫嘢食,因為係自助的關係,所以唔洗店員落單,就咁隨手攞.一嚟就試個三文魚刺身,賣相有心思,都是順住刺身個紋理去擺.食落十分新鮮肥美,而不油膩. 加上一碟有3片只需$8,平均$2.6一片感覺好抵啊,所以食左10碟左右🤭🤭🤭然後開始試下師傅用乾淨的手包的卷物壽司,芝麻八爪魚與別不同比起其他的味道帶點甜甜味道,花之戀上的蟹子大大粒粒都好平均,而且飯團唔會太大舊 ,食落喉嚨好舒服👍🏼最後都想推介埋一款壽司個樣睇落紅色既魚賣相真心麻麻,因為佢係紅色😟但食落又是另一種境介出奇地比起三文魚仲要鮮,食完個口仲會有啲甘甘地超好吃好正啊😀