2021-12-14 150 views
喺中學時期,因為喺附近讀書嘅關係,所以經常去荃灣覓食,英皇娛樂廣場係食同玩嘅集中地,轉左做大鴻輝中心之後,咁啱又搬左屋,就少左去喇。啱啱去開荃灣,又去睇下有咩食,順便懷緬下過去🤣不過喺呢度搭𨋢成日都要排長龍等好耐,所以今次揀左3樓搭電梯就去到嘅緣聚鮮鍋打邊爐😁同友人上到去,睇睇門口嘅餐牌,就揀左個B餐,雞煲+頂級牛板腱火鍋+海鮮放題,不過我地齋打邊爐,就唔要雞煲了,同埋4選2組合嗰度我地揀左任食封門柳同任飲啤酒🍻😋B餐同C餐都可以手機落order,非常方便,我地先落左封門柳,牛板腱,安格斯牛,蠔,蝦等等嘅必食之選先,跟住再出去攞野飲野食~出面有幾款餐前小食,都可以試下嘅~啤酒都有幾款,我地都揀左Hoegaarden😋我地食左唔夠個半鐘,主要Encore左封門柳,安格斯牛同蠔😆整體食物係好新鮮,所以基本每樣都唔錯☺️下次趁仲係冬天,再去試埋佢個羊腩煲餐先😁

2021-12-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)