話說今日黎左呢間bookmark好耐既台式小台,知道尖沙咀係總店人氣幾旺盛😯😯難得觀塘都有分店,一於ko佢😎地理位置極方便😅apm沿路一落電梯行兩三分鐘就到。餐廳環境非常闊落😌😌成個感覺幾舒服!我大約一點半左右黎到,坐滿左七八成食客。落單係畫係餐牌到,夠環保要讚👍🏻好快真係好快🤣🤣兩三分鐘就有野食😋😳半筋半肉牛肉麵~或者因爲有期待啦,湯底毫無牛鮮味,麵質煙韌但分量少,3舊牛筋2件牛肉都稔身,有牛味係唔錯,有香菜芫荽加分位😍但碗野都八十幾蚊,只有咁既分量顯然少左啲🤭感覺好孤寒囉!對我黎講都幾失望😑無翻食既機會🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️另外服務方面,真係不吐不快😑😑有個waitress態度麻麻,問佢洗手間係邊,音樂影響左聽唔到,咁我問多次,佢感覺好無耐性,我都立即唔洗好態度😒其實好小事,不過令我印象已經差左😎其他職員係幾好既。餐廳質素一般分量少價錢貴服務差,沒有再幫襯的理由吧🥺

半筋半肉麵
半筋半肉麵