2019-01-16 336 views
係日本有好多分店既天丼終於進軍香港 出名平靚正既天婦羅🍤 最平既丼只係$49 我地當然要食下啦 不過假日去食lunch要預等1個鐘左右😣本身好想食烏冬 不過爭紮左好耐都係覺得天婦羅配飯會好食d😂 我就試左巨星天丼 入面有黑虎蝦 本菇 魷魚 青森縣帆立貝 蟹柳 四季豆 紫菜 超豐富😍 黑虎蝦幾彈牙 本菇都好特別 幾好食 只係略嫌炸物唔夠熱🙈👦🏻就試左海老穴子天丼 最大既分別在於有一條幾大條既穴子 即是鰻魚既一個品種 食落肉質都幾滑 微微既鰻魚味 不過我都係鐘意食燒鰻魚多d😛另外加左$9要左一份前菜 一共有3款 本菇沙律 牛蒡 醃蘿蔔 全部酸酸甜甜好開胃 本菇同蘿蔔都好好食 不過牛蒡就太濃味 唔太識欣賞🙊

巨星天丼

海老穴子天丼