2024-11-06
❤️放假又去食下野🕰️ 我哋今晚想食日本野🇯🇵仲揀左呢間超有氣氛嘅居酒屋💯🪭呢間餐廳好多角打卡位呀🎏🐟迷の刀五 刺身盛合:刺身新鮮又甜美✔️而且擺盤仲好靚添💯🐠三文魚層層疊:呢個好特別呀👍疊起左嘅三文魚超豐富😙口感一流✅ 加埋火槍輕輕燒過嘅三文魚好香口呀🔥大滿足呢👍🥑牛油果山葵漬:我好鍾意食牛油果🥑呢個用原個牛油做山葵漬味道唔錯👅🦀蟹味噌甲羅燒:邪惡嘅蟹味噌甲羅燒🔥見到都流晒口水🤤我哋加埋薄餅一齊點黎食✔️好惹味💯真係忍唔住一啖接一啖食呀🥳🐣雞翼:人人都喜歡嘅燒鷄翠🔥個人鷄皮膚燒得超過脆身✔️咬入口d肉勁嫩滑🥳🐃蒜燒厚切牛舌芯:最鍾意食牛舌❤️呢個牛舌燒得啱啱好👍仲夠曬厚又多汁添✅🧈明太子醬厚燒玉子:份量夠曬大份💯再加埋鹹鹹香香嘅明太子醬✅超惹味呀🥳🍶清酒煮白蛤鍋:好大隻白蛤呀✔️仲好厚肉添💯加油清酒嘅酒香👍味道一流呀👅🍍菠蘿梳打:味道清爽又清甜❤️好爽口呢🥳🍈飛雪蜜瓜梳打:好香蜜瓜味嘅梳打💯好解喝呀🥳
🪭呢間餐廳好多角打卡位呀🎏
🐟迷の刀五 刺身盛合:刺身新鮮又甜美✔️而且擺盤仲好靚添💯