對上一次食日本燒肉放題已經幾個月前,所以係時候又要食下,今次呢間主打日本薩摩和牛放題加任食涮涮鍋,食烤肉同時食火鍋好少見我同朋友揀咗日本薩摩和牛放題,有134種食材:日本薩摩和牛、樂天澳洲和牛、美國Prime牛肉、安格斯牛肉、特上豚肉,仲有啲刺身、海鮮、炸物,呢個set仲會送一個牛舞拼盤,有齊以上每種肉嘅推介款式,等我知道應該要重點order邊樣薩摩和牛當然係咁多款入面最正,牛肉充滿油脂,好重牛味,肉質又淋又嫩滑,點少少鹽已經好好味涮涮鍋揀咗牛骨湯底,配料有好多豬肉同牛肉揀,而蔬菜、雜菌同丸類配料就喺出面自助拎,牛骨湯非常香濃,配料唔駛點醬汁都好夠味餐廳嘅自助區仲有啲煮熟咗嘅熱食,連章魚燒都有,另外仲有甜品、水果同日本雪條任食,野飲連紅酒、白酒、梅酒都有,真係包羅萬有整體黎講,呢間食材幾高質,座位幾寬敞,環境又舒服,值得再黎

整體黎講,呢間食材幾高質,座位幾寬敞,環境又舒服,值得再黎
牛舞拼盤
2023-04-27