2017-03-22 856 views
星期日朝早morning drive 完就同班車友去食早餐(雖然已經12點半,食晏先岩)。例牌呢個時間去到都係人多,不過好彩等左陣都好快有枱。叫左好多野食,不過我影得幾樣。先嚟出名既「煎雞尾包 $14」同「煎菠蘿包」。煎過既甜包好香口仲帶點脆, 「煎雞尾包」入面既椰絲仲有少少熱,感覺新鮮左,而且食落都唔會太甜,不會有少少油難免。「bb鴿 $58」幾入味,不過係bb所以肉唔多,有點唔夠喉。「沙律牛角包」(個名類似甘),個包好香牛油味,好酥脆,配上沙律醬幾夾。「牛腩河 $4x 」阿姐應我地要求盡量比牛筋,呢個服務態度唔錯。牛筋都幾稔,整體ok。好想飲咖啡,又想飲紅豆冰,呢杯「咖啡紅豆冰 $29」岩晒我!紅豆幾大粒,個配搭又幾特別。
「牛腩河 $4x 」

2017-03-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)