2010-01-30
說金鍾區最旺場的Starbuck, 一定是呢間位於商場內, 方便就腳, 位於西武門口的一間. 是日一落車, 過對面馬路既商業大廈返工前, 心血來潮, 就轉個彎, 入黎睇睇有什麼好食既野, 當是日早餐.叫了一個芝士脆多士, 一塊多士, 切成一半, 中間夾塊火腿, 咁就收人10幾蚊. 說真, Starbuck, 飲咖啡OK, 食野, 就唔係幾值. 尤其係當早餐咁去食佢. Starbuck, Pacific 同 Pret 既包, 批, 等等, 老鳳都要佢整返熱先食. 當然< 呢個芝士多士一定不例外, 因為佢話明係脆多士嘛, 當然係熱食, 烘到脆脆口的才是.拿回到, 公司, 小小的多士依然脆口, 味道, 說有芝士但明顯地不夠香, 火腿就是這麼的一小塊. 總之就係唔多好食啦. 而這亦正是我係食方面, 永遠prefer, Pacific 同 Pret既原因.咖啡就保持水準...
咖啡就保持水準...