2011-05-26 371 views
某次&某次既早餐。蝴蝶酥。一大塊,好似$1x蚊塊,食過幾次,水準都幾唔穩定,有時見一大盤,都應該出爐無耐,都係腍哂,唔多脆,亦試過水準不俗既時候,鬆化脆口。某次&某次既飯後小食。蘋果酥,係我覺得麵包部呢邊最好既一款,應該係甜品黎,因為都真係幾甜,好似糖粉咁甜,個皮鬆化,帶點甜同微焦既蘋果,依然係蘋果既爽脆,試過焗熱,效果都唔錯,試過幾次水準都幾好,飯後小吃一舊很不錯,不過好似要$16塊,唔平。某次&某次既下午茶。沙翁,這裡有冬甩,有沙翁,緊係試下外國人做沙翁,軟綿綿,沙糖落得夠多,都幾好吃。只係考慮到四圍麵包鋪都有沙翁買,都係唔洗$5蚊就有找,這裡就真係貴左d。仲有開心果曲奇,蛋批、牛肉薯片等等,每次入去都有新發現,這裡的東西幾唔錯。
蝴蝶酥
蘋果酥
沙翁
某次&某次既早餐。

某次&某次既飯後小食。

某次&某次既下午茶。

TakeAway