哩間係小編私藏愛店🥰食過好多次覺得佢地既野食又好食又平價,𝙲𝙿值好高👍🏻我地黎次係食晚餐所以𝚖𝚎𝚗𝚞會貴小,午餐既主食大同小異不過大概每個餐平多$𝟸𝟶左右🙈最平$𝟼𝟶已經食到個意粉配埋飲品同餐湯/沙律🥗🥰夜晚客人可能有𝚍多建議大家打電話𝚋𝚘𝚘𝚔定位先😎🍲野菌黑松露忌廉義大利燴飯$𝟾𝟸每次必喊🥰米飯粒粒分明之餘有咬口,濕潤程度啱啱好✨黑松露味都好香,啖啖都有草菇食😋好推薦👍🏻🍝菠菜忌廉雞肉意粉$𝟾𝟾哩個反而同我平時係度食既有小小吾同😂平時哩款係用菠菜意粉哩次吾知點解用普通意粉,雖然都好食不過我覺得平時既菠菜意粉好食好多😗相對上濃味𝚍~🧇焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕$𝟼𝟾吾錯既窩夫👍🏻即叫即整上到黎外脆內軟~朱古力雪糕好濃郁🥰配埋焦糖香蕉簡直係一個完美既飯後甜品🫶🏻🥛𝙾𝚛𝚎𝚘朱古力(跟餐補差額$𝟷𝟾)好邪惡既甜品🥹💖其實就係好似奶昔咁,甜度適中幾好飲都幾大杯✨☕️摩卡(跟餐補差額$𝟷𝟸)普通吾會話好甜既𝚖𝚘𝚌𝚑𝚊😚都唔錯,咖啡味都濃✨

🍲野菌黑松露忌廉義大利燴飯$𝟾𝟸

🍝菠菜忌廉雞肉意粉$𝟾𝟾

🧇焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕$𝟼𝟾

🥛𝙾𝚛𝚎𝚘朱古力(跟餐補差額$𝟷𝟾)

☕️摩卡(跟餐補差額$𝟷𝟸)
普通吾會話好甜既𝚖𝚘𝚌𝚑𝚊😚都唔錯,咖啡味都濃✨