繼續去搵高質嘅燒肉放題,今次就黎到旺角既 本場。極上牛小排海鮮放題 $398@揀咗第二高價位嘅呢款放題,一至四每位$398,有139款嘢食可以點,除左有各款肉類,仲有好多款冷盤,小食,野菜,甜品可以無限追加。特別肚餓既朋友仲可以食飯呀烏冬之類等等主食。如果早過7pm離座或遲過9pm入座仲有78折優惠,更加抵食。坐低之後店員首先送上一個頭盤,有6款唔同既牛肉可以燒黎食住落單。我地就叫左個餐主打既幾款牛肉先,有牛頸脊,牛小排,牛板腱,封門柳等等,仲有幾款任食既海鮮包括香草牛油帶子,牛油廣島蠔肉,墨魚片,多春魚,鹽燒鲭魚。上菜速度相當快,直得一讚。幾款肉都大大件,牛小排雪花均勻,薄切好易燒,封門柳肉味香濃,其中幾款例如牛頸脊肉質會軟稔一d,牛舌食落好爽口。本身唔算大食所以唔係食到好多野既我地主要都係食肉同海鮮。最後仲叫左d甜品,抹茶蕨餅煙韌,車輪餅同鯛魚燒就要燒一燒再熱辣辣咁食相當滿足,不過要記得唔好好似我地咁燒太耐燶左🙈最後最後當然唔少得一人一杯movenpick雪糕啦。。。本場 (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心16樓。。
繼續去搵高質嘅燒肉放題,今次就黎到旺角既 本場。

極上牛小排海鮮放題 $398@

本場 (旺角)