2022-09-26
早前經過朗豪坊見到有間主打燒肉放題,環境寬敞又明亮,坐得舒服梗係食得開心啦🥳重點係真係無煙所以完全唔會食完一身油煙味咁🤭-先講外面有一個細細的自助區,分別有啲熟食、沙律、蔬菜等,任君選擇!-🌟Supreme Set $298/pp今次同朋友就叫左Supreme Set😎店員一開始會先上個安格斯牛拼盤,咁就可以先每樣牛都試一下,之後第二round就可以叫返自己鍾意食既肉類❤️-🎈韓式梨汁牛五花 好好食必點!Encore左兩碟😍油脂分布均勻!每一塊都切得好薄,所以食落唔會好膩好heavy,調味亦都好好,口感不錯🤩-🎈美國安格斯牛板腱紋路勁靚😍超大塊亦都好厚身,牛肉味相對濃郁啲!-🎈厚切牛舌食落好爽口,推薦!!-🎈韓式醬燒雞腎 朋友燒得好好食,食落爽脆,幾惹味😚-🎈唐揚炸雞 即叫即炸!比想像中有驚喜,勁嫩滑😋-🎈棉花糖 估唔到呢度竟然有得燒棉花糖😌將佢係咁易燒一燒就已經做到裡面溶溶地勁軟身既感覺,好正💕-🔸Lab 10 📍旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓26號舖
🌟Supreme Set $298/pp
🎈韓式梨汁牛五花
🎈美國安格斯牛板腱
紋路勁靚😍超大塊亦都好厚身,牛肉味相對濃郁啲!
🎈厚切牛舌
食落好爽口,推薦!!
🎈韓式醬燒雞腎
朋友燒得好好食,食落爽脆,幾惹味😚
🎈唐揚炸雞
即叫即炸!比想像中有驚喜,勁嫩滑😋
🎈棉花糖
🔸Lab 10