2024-05-23 102 views
成日都好想搵啲樓上Cafe同朋友嚟傾吓偈嘆吓嘢食,旺角呢間都幾出名,獲取個OpenRice 最優秀開飯咖啡室 💯 果然名不虛傳,今次第一次嚟都覺得非常之好👍 差唔多所有枱都坐滿人,證明呢度真係好有人氣😆蒜香雞翼 🐥 佢有好多小食選擇,單係雞翼都有三種口味,有瑞士、蒜香同埋水牛城,全部都好吸引,試咗蒜香味,炸得好香口👍芝士焗吞拿魚天使麵 🍝主食都有好多選擇,以前細個其中一個最鍾意嘅意粉係芝士焗吞拿魚天使麵,不過而家已經唔係好多地方有啦,所以諗都唔諗就即刻叫咗呢個🤭 佢用咗白汁芝士焗嘅,吞拿魚份量好豐富,好好食😋鮮茄芝士焗豬扒飯 🍚焗豬扒飯就比較多地方有得食啦,呢個都整得幾出色,蕃茄同豬扒都好足料👍凍青蘋果紅茶 🍹食完咁豐富嘅午餐之後當然要叫返杯嘢飲啦,佢有好多飲品選擇,茶方面都有紅茶同埋綠茶揀🍵 而味道都有好多款㗎🧃蜜桃梳打 🍸除咗茶之外仲有梳打添,同樣都係有好多味揀😊

蒜香雞翼 🐥

鮮茄芝士焗豬扒飯

凍青蘋果紅茶 🍹
凍青蘋果紅茶

蜜桃梳打 🍸
除咗茶之外仲有梳打添,同樣都係有好多味揀😊
蜜桃梳打
蒜香雞翼