今日約左朋友係旺角傾下計。朋友介紹依間Cafe 坐得幾舒服。所以就試下佢!餐廳都好full,冇book 位只係可以坐bar 枱。不過我地都冇所謂。 因為我地唔係好肚餓,所以叫左一個飯兩份share 同埋一人一杯飲野慢慢傾。❇️黑毛豬叉燒奶油意大利飯 HKD178黑毛豬叉燒都有六嚿,份量唔錯,叉燒入味,都幾好食。另外奶油意大利飯意大利飯粒粒分明,有咬口,加上好多洋蔥粒口感味道豐富!❇️抹茶菠蘿梳打 HK46依杯嘢飲好特別,抹茶味都夠出,亦有菠蘿味!加上打卡一流!❇️百利甜酒摩卡 HK48Baileys mocha 都好特別! 有酒味!都係好特別既咖啡!鍾意Baileys同埋咖啡嘅朋友可以試吓!總結: 餐廳環境舒服,三五知己嚟傾偈食嘢都係個唔錯嘅選擇!食物飲品唔錯!員工都算有禮貌!
今日約左朋友係旺角傾下計。
朋友介紹依間Cafe 坐得幾舒服。
所以就試下佢!

餐廳都好full,冇book 位只係可以坐bar 枱。
不過我地都冇所謂。

❇️黑毛豬叉燒奶油意大利飯 HKD178
黑毛豬叉燒奶油意大利飯

❇️抹茶菠蘿梳打 HK46
依杯嘢飲好特別,抹茶味都夠出,亦有菠蘿味!加上打卡一流!
抹茶菠蘿梳打

❇️百利甜酒摩卡 HK48