2024-09-27
- 旺角|韓燒大叔 -▪️肉類🐷🐮🐑🐔有多達20款豬牛羊雞肉可以揀,包括韓式豬頸肉、薄切五花腩、韓式牛肋骨、澳洲草飼黑安格斯封門柳、薄切牛脷、紐西蘭羊肩肉、韓式雞軟骨等。另外每枱客人都會有一次抽獎機會,我就抽到韓牛西冷啦~▪️海鮮如果想再多嘢食啲,每位加$88就可以任食海鮮、刺身,同埋任飲啤酒🍻。海鮮有14款,除咗韓式八爪魚仔🐙、韓式魷魚鬚🦑、海虎蝦🦐,仲有多春魚🐟、扇貝、翡翠螺🐚等,晚市四人同行更加會送一條鰻魚🐟,非常抵食▪️刺身🍣有三文魚、希靈魚、赤蝦、赤貝、北寄貝、帶子、墨魚片,同埋立魚,以放題嚟講都幾新鮮▪️熱食全部都係韓式經典小食,例如韓式野菜粉絲、韓式柚子單骨雞翼🐔、泡菜煎餅、紫菜包飯、韓式蛋卷🥚、韓式炸紫菜粉絲卷,味道都好地道自助區仲有蔬菜、韓式前菜、飲品同甜品,真係超級多選擇🙆🏻♀️韓燒大叔📍旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓
▪️肉類🐷🐮🐑🐔
▪️海鮮