2020-07-30
前菜要左炸芝士條有六條,食指嘅長度。拉到絲嘅芝士。恨食好耐但太貴都冇機會食。有兩個醬,一個係辣辣地嘅蕃茄醬,夾埋芝士一齊食好似食pizza咁,味道好夾。另外一個係甜嘅草莓醬,有果肉,食落酸酸地。同芝士又係另一種嘅夾,甜中帶咸咁,幾得意。另外要左嗰豬手($140)之前食過一次覺得唔錯,可能係轉左手,今次食有啲失望。 切好左比你,方便食用。佢冇咗平時豬手應該有嘅酸菜所以食落有啲膩。豬手實在太過咸,如果送酒嘅話可能啱啱好,但我地冇叫就咁食就有啲頂唔順。甜品就要左homamade chocolate cake($52),以為又蛋糕又雪糕會扺食啲,點知蛋糕似嘉頓嘅片裝朱古力蛋糕,雲呢拿味重過朱古力味;雪糕係雲呢拿味都香嘅,但感覺都係雀巢貨色。環境較暗,但幾有feel,仲去左中環酒吧咁,但由於佢係open bar坐喺出面嘅人食煙,啲煙係會飄入室內,感覺上就唔係咁好啦。 值得一讚嘅係侍應服務態度好,夠熱情。另外要左杯baileys milkshake ,酒味有啲淡,太多冰,一般。