2021-04-20
好耐冇食打邊爐,難得閨蜜們都想邊邊爐,幾個女仔見到養生美人邊爐,異口同聲表示想食!餐廳位置唔算難搵,旺角站落車行5mins左右就到,地方都算寬敞舒適,坐得都舒服,裝潢帶點中國風。食物方面尚膳養顏美容鍋雙拼麻辣鍋小辣可以滿足我地兩個願望,辣唔辣任君選擇🥰湯底超級足料,有一隻烏雞,加買養生食品,例如人參,淮山,桂圓,紅棗,桃膠......熬出來嘅湯鮮甜好味。我地都忍唔住飲左一碗先。海鮮拼盤有魚,蝦,花甲,聖子,海鮮新鮮,即使冇點任何醬料都好鮮甜,正!新鮮本地牛頸脊肉質嫩滑,肥瘦適宜,最重要係夠新鮮,鍾意食本地牛🥰什菜籃好多款唔同嘅菜,份量都好多呢,足夠三到四個人食,都好新鮮,所以好快就清曬😆芝士牛肉丸鍾意食芝士同牛肉嘅朋友可以一次過滿足兩個願望,牛丸好彈呀,加埋芝士好夾。下次要再黎,欣賞d食物都夠新鮮,服務態度好好,例如會主動詢問係唔係要圍裙食麻辣鍋以免彈到衣物難清潔。
食物方面
尚膳養顏美容鍋雙拼麻辣鍋小辣
可以滿足我地兩個願望,辣唔辣任君選擇🥰
海鮮拼盤
新鮮本地牛頸脊
肉質嫩滑,肥瘦適宜,最重要係夠新鮮,鍾意食本地牛🥰
什菜籃
芝士牛肉丸