2024-11-25 688 views
自從哩間開左之後就好少去真係舊式個D扒房, 因為哩度D鐵板有質素得黎環境又舒服, 聽住佢播埋8,90年代D歌又幾有feel。可以就咁單嗌個扒, 轉餐就有餐包同湯, 特別D既係哩度除左有傳統羅宋湯之外仲有豬骨湯, 兩款都足料好飲。特選肉眼同埋西冷牛扒兩份同步上枱, 同薯菜墊住係底, 塊扒就唔會燶哂, 另外墊底仲有少少洋蔥, 煎住寧舍香~兩塊扒都好大塊又夠厚身, 咁先食得過癮~ d肉唔會用粉"那"到OVER軟爛, 係腍得黎仲有肉既彈性~ 野飲有紅豆冰, 黑牛依d懷舊野飲, 我地都叫左杯唂咕, 唔係度度有~~百幾蚊鋸到扒好食又坐得舒服, GOOD~

百幾蚊鋸到扒好食又坐得舒服, GOOD~