旺角豉油街開咗間任你人氣窩夫奶昔專門店 SHAKE it,奶昔仲有第二杯半價優惠,作為「昔」魔,今日約埋閨蜜特登來朝聖。SHAKE !t 主打以天然新鮮食材,奶昔 & 窩夫即叫即做,可根據個人喜好而選擇唔同嘅配料。奶昔絕不加冰製作,窩夫乃選用優質麵粉和新鮮雞蛋做蛋漿,店內充滿蛋香。而店員哥哥亦好有心機製作,每一款窩夫賣相都整得好靚喔 😍糾結咗好耐,放棄咗我最愛嘅 🥑牛油果,南瓜節就到,我就揀咗蜂蜜南瓜味; 閨蜜就揀咗特濃朱古力🍫✧ 意大利特濃黑朱古力奶昔 $45起初有點擔心會好甜,但黑朱古力奶昔入口有奶油般絲滑細緻口感,充滿可可馥郁滋味,濃郁香甜的風味,完全唔甜,令人心悦神怡;再加上 Oreo 碎,口感層次更豐富。✧ 蜂蜜南瓜奶昔 $50大膽選擇南瓜味奶昔,估唔到好有驚喜。入口滿滿清甜南瓜香,豐富的奶香,幼滑細膩帶點濃稠感,除咗南瓜蓉,更有南瓜籽,估唔到南瓜都可以做奶昔,味道濃郁,口感真係超正。至於窩夫,窩夫即叫即做,充滿蛋香,我同閨蜜揀咗開心果味,我又再揀咗南瓜味 🤩✧ 蜂蜜南瓜窩夫 $45由於南瓜奶昔太出色,窩夫我再揀咗有啖啖南瓜蓉嘅蜂蜜南瓜窩夫。 店員哥哥建議我加桃膠,淋上香甜蜂

✧ 意大利特濃黑朱古力奶昔 $45
✧ 蜂蜜南瓜奶昔 $50

✧ 蜂蜜南瓜窩夫 $45
由於南瓜奶昔太出色,窩夫我再揀咗有啖啖南瓜蓉嘅蜂蜜南瓜窩夫。 店員哥哥建議我加桃膠,淋上香甜蜂蜜醬,口感味道即時 double up。
✧ 意大利開心果醬窩夫 $60
開心果向來係人氣選擇。外脆窩夫面層鋪滿自家製吉士醬&海量開心果碎,視覺效果非常療癒,充滿濃郁獨特嘅開心果堅果味道 ~ loving it 💚

💙 而家 Shake !t 第二杯奶昔仲做緊半價優惠 💙

⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
飲品🥤【 SHAKE !T 】
地點 📍 旺角豉油街25-31號地下4A號舖
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹
  • 蜂蜜南瓜奶昔
  • 意大利特濃黑朱古力奶昔