2022-10-30
最近見網上都好多人推介佐敦既Zombie Specialty Coffee,今日放假想搵地方Hea下就黎左依到啦。地方闊落,人氣挺旺盛,都坐得幾舒服。♥️蛋沙律牛角包牛角包是小店按銷量即焗既,所以牛角包新鮮滾熱辣。牛角包皮薄靚,外脆內軟,口感感超脆,我食到全碟都是包碎🤣。蛋沙律用料上乘,配上刁草,入口有層次及醬料很均衡,不會太甜搶了牛角包既味道,配上牛角包是一個美食既享受。♥️Parma Ham牛角包牛角包不用多說…Parma Ham配上牛角包是一種挺新鮮既享受,Parma Ham與檸檬汁、芝士配搭中和帶有層次感,用料亦幾有心機,挑選得唔錯,讓每份材料都發揮到自身既味道。♥️UnderDog - KenyaUnderDog品牌炒既Kenya咖啡豆,咖啡控必然認識!小店控制溫度、調配比例很好,入口不會太重苦澀味,咖啡香味濃,味道突出挺令人難忘。♥️Zombie Black小店特色自家調配:Espresso溝上可樂,味道特別,甜甜既可樂中和Espresso既微酸,味道真係幾夾,猶如天作之盒!我推介大家必點,包你中意!♥️Handmade CheesecakeCheesecake口感軟滑,芝士在口腔中
地方闊落,人氣挺旺盛,都坐得幾舒服。
♥️蛋沙律牛角包
Zombie Black, 蛋沙律牛角包
♥️Parma Ham牛角包
Parma Ham牛角包, UnderDog - Kenya
Parma Ham牛角包
♥️UnderDog - Kenya
UnderDog - Kenya
UnderDog - Kenya
♥️Zombie Black
Zombie Black
♥️Handmade Cheesecake
Cheesecake口感軟滑,芝士在口腔中慢慢融化,味道濃郁,超滋味啊!
Handmade Cheesecake
P.S. 一路想食既Tiramisu都無緣相見,小店限量發售,睇嚟下次要再早d黎先得。