2023-12-23 296 views
走埋荃灣呢間餐廳,嘗吓佢哋啲星馬美味,真係諗起都流晒口水🤤!先講下招牌去骨星馬雞飯,真係好食到爆燈💡!雞皮香滑,雞肉爽嫩,加埋三款醬料話咁滋味,我食晒啲飯咗喎!油飯黃薑味出,飯粒彈牙,淋到冇朋友!湯仲清甜,有雞香味,超正!再嚟幾碟小食,我哋就一於試晒。鮮油咖央多士,焗到金黃香脆,啖啖咖央緊附喺多士上面,一啖入口,即刻入心!沙嗲串燒拼盤,雞同牛串烤得香噴噴,鮮嫩多汁,每啖都有得嚼,沙嗲醬更加係雙倍惹味。講真,一嘢食落令人唔自覺想多叫幾件!唔記得拎部相機溝食會嗌我停唔到。間舖份量足,香口爽滑,口感豐富,而家食完仲饞得滯,打算下次再去整個海鮮叻沙麵試吓,啲蝦蔬菜啲椰香醬汁,真係好誘惑人呀。總結,呢度係可以食到地道星馬口味嘅好地方,仲有得拍少少靚相,真係好過癮!荃灣朋友,記住mark低,下次深宵食飯唔駛愁喇!🍽️🥥🍚