獨沽一味主打洋食既餐廳其實好少見 無論裝修同食物都做到充滿日式洋食屋格局🎎好有心思🎐==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐟鱈魚扒佐紅燈籠椒醬 用左西式烹調手法以日式精緻的方式呈現 鱈魚扒香煎後配上特別既燈籠椒醬 唔似出面剩係得醬油既味道 口感層次豐富🙏🏻🍥日式味噌雞肉捲 雞捲特別係這道菜的靈魂 做到咁嫩滑製作好考功夫👍🏻🍮口昭和布丁 人氣甜品 雞蛋布丁口感滑溜而且質感QQ 見到佢彈吓彈吓好治癒😍🍫渋い朱古力 焦糖 非常濃郁極重朱古力味🫡🍵抹茶拿鐵 有別於一般日式抹茶飲品 呢一杯奶味極濃極香滑 鍾意重奶味嘅我表示好滿意🤭
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

🍫渋い朱古力 焦糖 非常濃郁極重朱古力味🫡