2008-02-24 9 views
前排同兩位友人因帶寵物去大圍睇醫生關係,所以喺大圍食飯,大家見有間泰國人海南雞,見佢近來開咗咁多分店,於是去試一試,三人一同都係食海南雞,首先要講吓環境,張檯超超超....細,我諗佢唔suggest食客叫多過一樣野食囉,一張超細圓檯,坐兩人,每人放左一碟飯都已經容納唔到其他食物勒!當碟飯嚟到,一睇就知求其,草草比你幾件雞,油飯,一碗湯,一杯野飲,盛惠$38蚊,價錢唔係大眾化,但食物質素就超差,雞真係冇雞味,飯不過不失,湯飲完後,大家勁口渴「真係落重料」,兩位朋友飲咖啡,異口同聲話飲唔到咖啡味,好彩我係飲汽水jet!食過一次之後,冇下次喇!
食過一次之後,冇下次喇!