2024-08-05 207 views
天氣而家熱辣辣,夜晚都唔知食咩好,見到呢間劉興記餐聽,佢哋有豆漿飲,咁就吸引咗我入去。餐廳有好多食物選擇,我隨便叫了一些,店員話我已經消費到指定金額,可以任飲豆漿,二話不說,馬上飲了兩杯凍🧊豆漿,好爽,熱辣辣嘅身體,即時冷卻下來👍🏻👍🏻餐廳食物質素好高,真係估唔到,咁細間鋪竟然可以做出咁好味嘅食物😋招牌生煎包 - 生煎包外皮煎得好香脆,口感非常好,入邊的肉餡都好Juice,真係好好味👍🏻原味小籠包 - 皮薄餡靚,一咬落去,啲肉汁流晒出嚟,充滿整個口腔,好食到不得了,食4粒都唔夠喉呀😍鮮雞湯小雲吞 - 個雞湯好好飲,每食一粒小雲吞必需要連一口湯飲下去,咁先夠爽,好食到停唔到口😛蟹皇菜飯 - 每一啖飯都食到蟹肉,菜飯吸收晒蟹汁嘅鮮味,真係好正,鍾意食蟹嘅朋友,真係必食👍🏻上海排骨湯麵 - 我覺得似炸豬排,熱辣辣上菜,一口湯麵,一口炸豬排,好豐富嘅感覺。炸排骨好細心哋分件上菜,方便進食。整總食物質素高,係唔錯嘅晚餐選擇👍🏻

整總食物質素高,係唔錯嘅晚餐選擇👍🏻
2024-07-28
Type of Meal