2020-12-08 1034 views
呢日同男朋友專程黎食,喺門口見佢2130關門,我哋2030嚟到問佢仲入唔入得,女侍應都好好禮貌咁邀請我哋入去。餐廳不大,當日有大概三四枱客左右,餐廳裝修以灰白黑為主,簡約小巧。因為見到隔離枱漢堡實在太吸引,於是同男朋友一人叫一份漢堡套餐。-我叫左份芝士大啡菇漢堡($90)加配薯條($10),大啡菇同芝士非常夾,配料新鮮,個包就大個左啲。薯條炸得香脆juicy,超級推。-男朋友就叫左份美式烤醬漢堡($78)加配沙律及薯條($18),一樣超大個漢堡,沙律係日式麻醬,用料新鮮。-另外叫左兩杯飲品,Americano($30)同Matcha Latte($40)。當時問女侍應Matcha Latte可唔可以走糖,女侍應好細心咁提醒完全走糖既話會變得好澀好杰,所以都係要返少少糖好啲當晚仲發生左個小意外,同男朋友唔小心倒瀉左咖啡,員工即刻過嚟抹枱拖地比紙巾,不停叫我哋唔使介意,慢慢坐唔急。嚟之前有係OpenRice睇到佢哋嘅食評,唔知係改善左定係唔同員工返工,當日晚餐體驗很好,無論係食物定服務

芝士大啡菇漢堡

2020-11-30
$140 (Dinner)
芝士大啡菇漢堡