2023-09-10 409 views
早晨!今早去咗銅鑼灣嘅翡翠明珠廣場米線陣。雪菜肉絲米線 $37雪菜肉絲米粉,可選米粉、即食麵和通粉。粉麵全餐可選兩種餸,可選3.6牛乳炒蛋、反蛋、烚蛋、煎蛋、煎熟蛋、太陽蛋、火腿片、餐肉和法蘭克福腸。早餐餐包可選牛油餐包或加$1轉多士。還有一杯熱飲。任君選擇,適合不同人士的口味。雪菜肉絲米線,米線不淋不硬,且有彈牙的感覺,不過餸就似乎少了些,肉絲有點鞋,但湯底有著微微的雪菜香味,清甜可口。我揀了炒蛋和太陽蛋,炒蛋不會過生又不會過熟,恰到好處,而且夠滑。通常出面食嘅太陽蛋好多時啲蛋白都很生,仲有點透明,拎起啲蛋白重震震吓,但呢隻蛋白就剛剛好熟晒,蛋王仍然是生的,恰到好處。多士都大塊夠厚,但有啲淋。
早晨!今早去咗銅鑼灣嘅翡翠明珠廣場米線陣。

雪菜肉絲米線 $37
雪菜肉絲米粉,可選米粉、即食麵和通粉。
早餐餐包可選牛油餐包或加$1轉多士。
還有一杯熱飲。
任君選擇,適合不同人士的口味。

多士都大塊夠厚,但有啲淋。