2018-08-28 685 views
原本唔係食呢間, , 不過誤打誤撞地見暑假期間, 商場做緊推廣, 2-3PM 黎食野可享set lunch買一送一優惠,正! 所以就黎幫襯. 夠鐘後就入座,我地點左8安士精選牛扒 $168我地揀左黑椒汁, 味道唔錯, 肉質都嫰滑唔靭.巨型蘑菇伴雞肉長通粉 $112其實份量唔太多, 但材料叫做幾豐富架, 仔仔好鐘意食蘑菇, 雞肉, 粉粉都自己食晒! 或許因為咪道夠濃.另加$18/3件我成日忘記左湯係有附送一粒芝士餅, but anyway, 我都好鐘意食, 所以照食.因為個芝士餅入口好重牛油味, 外層有烘焗過, 所以有少少香口. 呢個意大利雲吞菜湯入面既雲吞, 我果碗一粒都冇, 但我老公就有幾粒, 不過都供晒俾個仔食了.另外我地再飲熱latte, Milk Shake (加外ON TOP加錢)
夠鐘後就入座,我地點左

8安士精選牛扒 $168
我地揀左黑椒汁, 味道唔錯, 肉質都嫰滑唔靭.

巨型蘑菇伴雞肉長通粉 $112

另加$18/3件

Other Info. : 留意: 8安士精選牛扒 不可作贈送的菜單架!
2018-08-21
$120 (Lunch)