2017-11-13 683 views
近排開始秋涼,加上今日係下雨天,令人好有衝動食番D熱野暖下身。九龍灣有兩間Kim's spoon,一間係淘大,另一間係mega box. 聽人講淘大果間由門面至廚房都係oops,就緊要去試下。不過,呢個世界都係眼見為憑,一入門口,聽到歡迎光臨,真係😵Set lunch$100內有交易,lunch 時段亦冇加一。今次食豆腐牛肉湯飯。就算上左枱,D湯仲係個石鍋內滾到砰砰聲👍🏻。豆腐夠滑,但牛肉太肥,我個人比較偏好辣,所以食既時候加左好多泡菜,overall 係好食既,最好係食完個身暖曬,好啱冬天食,而且一定有下次.
2017-11-13
$60 (Lunch)