2024-05-20
環境舒服,員工都好Nice好型🤣🤣.煙三文魚牛油果蓉sourdough $78啲牛油果蓉超多🥰 Mix 埋檸檬汁同黑椒,個sourdough有烘過,脆卜卜,同煙三文魚,香香魚油,重點有好多塊🤣 超幸福;連同行友人平時唔食牛油果,都覺得呢個唔差.慢煮牛面頰港式沙嗲汁煎腸粉 $148本身想叫另一款,但見到呢個好有香港特色,就試一試;真心推薦試呢個👍🏻👍🏻👍🏻 首先個牛係就咁用支差已經可以拮散🥰 超軟腍腍;跟住啲沙嗲汁有花生醬頸濃郁感得黎,係真係辣😍 第一啖震驚咗我;跟住腸粉煎一煎,個口感會厚實咗,所以配埋個醬絕配❤️.飲品方面,由於夜晚關係🤣 冇見到咖啡紅棗蘋果茶 $46叫咗個熱嘅,酸酸甜甜好開胃,入面加咗少少肉桂粉,所以酸甜得來又唔會係好搶口❤️.抹茶菠蘿梳打 $46成件事好fresh 😆 第一次接受到抹茶唔係加奶飲,原來加梳打同菠蘿成件事都好match
煙三文魚牛油果蓉sourdough $78
慢煮牛面頰港式沙嗲汁煎腸粉 $148
飲品方面,由於夜晚關係🤣 冇見到咖啡
紅棗蘋果茶 $46
抹茶菠蘿梳打 $46