Hiring
$19,000+
Monthly
2013-08-13 133 views
昨天來了這裏食晏,12點幾還不用等位,我們三個人,兩個人先到,今次坐入面唔使自己排隊買飛,仕應好緊張問第三個人係咪上緊嚟,答佢係,跟住睇左一輪後就叫嘢食先,朋友還未到,已開始多人,仕應又再問第三個人幾時到....其實我地唔會兩個人坐三個人既位的,不用那麼緊張吧....講番食物,我今次食咖喱什菇飯(50元)係最平的一個選擇,另再加15元套餐,飲凍檸檬荼及沙律配芝麻醬,另一個食咖喱牛肉飯,飲湯及食雪糕,我們先落這些,之後另一個朋友到達後就再叫左一個咖喱忌廉雞肉蛋包飯,飲有氣鑛泉水加凍及檸檬加沙律配芝麻醬沙律好多麻醬,有些生菜,車厘茄,青瓜都好清新及好味呀,酸酸地好開胃,什菇飯都好多菇喎,睇MENU以為好少,有冬菇,雞脾菇,廋珍菇....叫左少辣,份量都好足夠,GOOD. 咖喱牛肉飯又係睇MENU只係見到幾件牛肉,原來都俾想像中多呀,試左一件牛肉都好淋好好味喎. 另外的雞肉飯都好好味的. 份量都唔少架.我地一路食一路傾計,坐左成個鐘先走,但仕應們都沒有趕我地走的,服務都幾好

咖喱什菇飯
咖喱牛肉飯
咖喱忌廉雞肉蛋包飯
2013-08-12
$72 (Lunch)