2019-07-10 87 views
同同事去馬鞍山做野,中午順便午餐,誤打誤撞揾到間食肉骨茶,喇沙還有海南雞飯,門口排隊係吸引之原因,再者大家都想食,所以去排隊等位,三個人等約數分鐘就有位,都唔算太耐,自己 click order紙,無加一熱飲都包埋,真係巧抵食喎,我選凍飲也只是加$3咋,就有吉仔水。當然食物味道質素先係重點啦!香煎豬扒滲滲叻沙 賣相一流辣度適中對於唔好辣嘅我都接受到,除辣度還香噴噴,豬扒大大塊又鬆軟,加點吉仔汁,yummy yummy夠唔夠正宗見人見智,但佢地係識用油麵同米粉兩溝,就係我係星馬食過嘅做法! 我鐘意一次兩種口感,豆卜芽菜配料都入晒味。凍吉仔水 清新香甜

香煎豬扒滲滲叻沙 賣相一流

凍吉仔水 清新香甜

2019-07-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)