2018-10-04 100 views
抹茶fans必嚟嘅餐廳🍴位於the one 嘅宏係我最愛嘅餐廳,今晚又嚟到瘋狂大吃:-D 晚餐必食鰻魚set🤤 180蚊就食到厚肉嘅鰻魚,而且燒得香口惹味,配上高級日本米食更有口感!而附帶嘅海藻烏冬更係一絕,好彈牙,湯比較清,更食到海藻海帶甜味💪🏻💪🏻另外要左迷你三彩定食($140)⭐️一樣有海藻烏冬、小鰻魚飯同呑拿魚蓉飯!呑拿魚口感好棉密,又唔腥,撈飯一流🐿🐿 套餐送左抹茶卷蛋!抹茶味十足,仲帶小小苦味,個人十分喜愛,只係蛋糕部分比較乾身🤨 飲品一杯要左蘋果汁🍹好似bb Apple juice味,值得一試(^^) 另外係紅茶,好香茶味,可以消膩😄最後再加左杯抹茶芭菲👅👅簡直係呢餐嘅重頭戲!抹茶雪糕好濃抹茶味,又唔太甜!白玉好煙韌,配上紅豆食口感豐富👍🏻而抹茶jelly都非常重茶味,只係太淋😂最底仲有好多杏仁片,撈埋雪糕食好正😽😽😽😻

另外要左迷你三彩定食($140)⭐️

另外係紅茶,好香茶味,可以消膩😄

最後再加左杯抹茶芭菲👅👅