2020-08-12 398 views
真係要讚,  我們其實已經食過無數次lunch , 本來唔諗住寫食評, 但今次見Outback 換了餐牌, 雖然大同少異, 但明顯針對攞下平衡, 一方面份量少了,  但一方面有些食物又平了,  HK$58 的Spicy Rice, 舊時要HK$98 的, 雖然份量少了, 又不再包沙津及飲品,  但湯及黑糖包照舊送上, 實在抵食,  黑糖包是我囡最愛, 她有時會想主菜唔食, 而只吃黑糖包。 飲品現在要加HK$18, 但可添飲。成為免費會員, 更全單10% Discount, 舊時會員在lunch time 是無優惠的, 現在真係好吸引, 無論大胃及少胃人, 都相當抵食。現在我們三母子依然是share 兩個餐。
BBQ Chix & Spicy Rice
2020-08-09
$58 (Lunch)
BBQ Chix & Spicy Rice