2023-11-17 537 views
❀┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈三訪大角咀人氣拉麵店✨天氣開始凍最適合食碗熱騰騰既拉麵🍜今次再次三訪由日籍師傅經營的大丸拉麵 6點多到達開始出現人龍 好幸運落單10分鐘就入得😆但當我地食完已經有9個人排緊 ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜蝦丸 $108 𐂐 ⠜黑丸 $98能夠三訪絕對係真愛🫶🏻店舖主打豚骨拉麵個人覺得蝦丸最出色 加入豚骨去熬製而成的湯底 口感順喉鮮味十分突出味道濃烈卻不死鹹 麵條Q彈掛湯力也不俗😋重點的溏心蛋顏色討好醃得好入味 真心高質!!男友點黑蒜油口味同樣不錯 湯底會更加重口味 另外好欣賞麵的熱度超足夠 吃到一半還係熱熱的 天氣凍都唔怕 最重要是上菜速度比以往兩次更快呢👍🏻┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

三訪大角咀人氣拉麵店✨

𐂐 ⠜蝦丸 $108