2021-10-17 819 views
以前麻麻哋嗰間扒房執咗之後,好開心UCC 喺黃埔Aeon開張!啲嘢食一如以往咁出色,最鍾意飲佢嘅炭燒咖啡,可能新開張,水吧姐姐好有心機沖,UCC用虹吸壺,好少失準,咖啡酸度低,凍或熱都唔會點變味,希望可以一直keep到個水準!佢哋個兒童餐係比六歲以下嘅小朋友嘅,我仔仔四歲,個份量啱啱好!唯一比較失色嘅,係跟餐嗰個忌廉湯,好淡、好水汪汪,我飲咗兩啖就飲唔落。嗰個鋪位都比較細間,因應疫情分左B、C區,如果冇安裝安心出行,寫紙仔嘅朋友就淨係可以等B區,要預番多少少時間先至等到枱。用Aeon 信用卡有9折,而家跟餐加$15有軟雪糕
用Aeon 信用卡有9折,而家跟餐加$15有軟雪糕
黑松露帶子意大利飯
漢堡蛋包飯(牛肉汁)
兒童餐
UCC炭燒咖啡
2021-10-16
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$135 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers
黑松露帶子意大利飯
漢堡蛋包飯(牛肉汁)
兒童餐
UCC炭燒咖啡