2007-11-22 3 views
見到d食評都幾好,所以尋晚就來試試,六點左右來到,不是太多人,我們座了樓上,入到去感覺環境幾好,點了九碟壽司,其中兩款覺得特別好食,“芝士蟹籽軍艦”好重芝士味,可能因為鍾意食芝士,所以覺得特別好味,令一款係“帆立貝牛油果軍艦”,裡面有帆立貝、牛油果、芝士,三樣o野加埋一齊o既味道原來係好好食,真係想要多一碟。令外還叫了中華沙律、珍味小八爪、雜錦天婦羅中華沙律~ 份量算多,有少少辣珍味小八爪~ 無咩特別,正常水平雜錦天婦羅($32) ~ 炸得幾好,夠脆!裡面有蝦(2隻)、南瓜、青椒、茄子、紅蘿蔔與銅鑼灣“御家”相比,這裡食物質素、環境、價錢,整體感覺還要好一點,這餐總共$217,我覺得幾抵食

令外還叫了中華沙律、珍味小八爪、雜錦天婦羅

中華沙律~ 份量算多,有少少辣

珍味小八爪~ 無咩特別,正常水平