2008-04-28
四月廿七日(星期日)同老公食完dinna例行公事就係食甜品喇!...以前我一個月都唔會食一次甜品,而家,一個星期坐底食兩日-.-!想唔肥都幾難啦!haha!心廣體胖呢!...仲有我地兩個都好吸收........好喇,老公仔話要食石磨坊,我之前都有時同朋友仔食,試過都唔錯,而今次我地都食左佢個奶皇蛋白燉奶!當然食熱架啦!都幾特別,不過我地都覺得好似個燉奶唔燧咁濃,係咪我地一早連埋d好濃味既奶皇食,所以唔覺得有奶味呢不過個燉奶要扣分,因為我分開食,都覺得冇mud燉奶味!始終燉奶是澳牛好!但係呢度既甜品有別於出面甜品店,也值得一讚^^香港食肆要成功就要多點創意呢!要獨一無異就引起主意架喇!...好似甜品咁,呢樣溝下果樣,都可以好好食,吸引到好似我地兩個咁為食既人去食架喇!
但係呢度既甜品有別於出面甜品店,也值得一讚^^